top of page

Engagementer

 

Vi spiller og underholder til alle lejligheder.

Julemanden kommer til Stoholm
Søndag d. 28-10-2021

For 38.gang mødte Skive Postorkester op for at tage imod julemanden på Stoholm Station med ”Rudolf med den røde tud”, denne gang kl. 10.57. Sidste år kom der jo lige en corona i vejen, men det var dejligt at konstatere, at tingene ikke havde ændret sig. Én ting var dog ændret: Vi havde pointeret, at vi ikke længere kunne marchere, men stille og roligt gå efter optoget med julemanden til byens torv. Vi var heller ikke helt så mange som dengang, vi fyldte en hel bus op!

Heldigvis var vores dirigent Olav Ploug-Jørgensen med, og han forstod som altid at sætte skub og humør i tingene. Stoholmerne var glade for vi kom, og vi var glade for at spille for dem af julens melodier både på stationen og på torvet. Traditionen tro blev juletræet tændt, og der blev ikke sparet på karameller kastet til børnene undervejs og på torvet.

Også denne gang var vor ”reserve-dirigent” mødt op, der har årets oplevelse når vi spiller til jul. Olav, der ikke kendte til denne ”tradition”, tog det i stiv arm, snakkede med ham og lod ham dirigere ved siden af sig.

Julens sange blev spillet, børnene dansede om træet, og vi kunne glade tage afsked for denne gang og regne med et nyt besøg om et år.

Stoholm-2.jpg
Stoholm-3.jpg
Stoholm-1.jpg
bottom of page